Contact Us : 555222333

Welkom

Welkom op de site van Antichic!

 

 

Wij, Ron & Ank zijn Antichic begonnen in 2008 met het idee dat je als gast in een ontspannen Rotterdamsche sfeer een heerlijke culinaire avond kunt hebben!

 

Ron, Ank, Jeroen en Mo zijn het vaste team van restaurant  Antichic. Samen willen we je een avond laten beleven vol met proeven, ruiken, voelen en beleven!

Ron is de storyteller en culinaire duizendpoot die zorgt voor verrassende smaaksensaties, zowel op het bord als in het glas.

Mo kookt de sterren van de hemel in een heerlijk menu van 3, 4, 5 of 6 gangen. Natuurlijk kookt hij zoveel mogelijk biologisch, regionaal en alleen maar dagvers. Onze beroemde en beruchte  pappardelle met bospaddenstoelen en truffel is een vast gerecht in ons menu. Trouwens, we zijn zo eigenwijs om alleen een menu te serveren en geen à la carte gerechten. En natuurlijk houden we rekening met allergieën en speciale eetwensen.

Gastheer Jeroen vertelt met veel enthousiasme over de gerechten en de heerlijke wijnen die hij daarbij  heeft uitgezocht. Zijn wijn-spijs combinaties zijn altijd verassend! Maar ook de combinaties met thee en sappen zijn onvergetelijk.

Alles achter de schermen word door Ank geregeld. Zij is coach, manager en zorgt voor de offertes, aanvragen van reserveringen en feesten. Ook acties en communicatie zoals social media en het Antichic-blog is haar pakkie aan.

We hopen je snel te zien bij Antichic!

Ron & Ank