Contact Us : 555222333

We gaan weer knallen in Antichic vanaf 5 juni!

View this email in your browser

Hallo Leukerd

Ronnie gaat weer met de wijnen sjouwen 🤣🤣🤣

Zo het einde van de beperkingen komen inzicht, het THUIS UIT ETEN loopt af en het grote genieten in Antichic kan beginnen. Dankzij jullie geweldige bestellingen en afhaal, pakketten en niet te vergeten de wijnen die jullie massaal hebben afgehaald zijn we er deze x ook weer doorheen gekomen. Natuurlijk duurt het nog wel even voor alles weer boven Jan is maar we mogen weer! 

Dus zaterdag 5 juni word D Day dan gaan we er een feestje van maken! Gelukkig hebben jullie de weg naar de reserveringen ook al gevonden want meerdere dagen zitten al volgeboekt, super leuk!  We zijn om te beginnen open op donderdag voor diner en vrijdag en zaterdag lunch en diner!  Wil je een tafel boeken dan kun je hier reserveren   vergeet niet je uitzonderingen te vermelden dan kunnen we daar rekening mee houden. 

We doen nog steeds 3 tot 6 gangen surprise menu, met de heerlijkste begeleidende wijnen, die je nog steeds kan kopen en gelijk mee kan nemen naar huis want dat is iets wat we er zeker bij blijven doen en zelfs wel uit willen gaan breiden.. Voor al je vragen, bestellingen en reserveringen kun je ook contact met Ank opnemen.
Deze week de openingstijden
Terras :
Donderdag 12:00- 20:00
Vrijdag        12:00-20:00
Zaterdag     12:00-22:00
Diner binnen
Zaterdag     12:00-22:00

Tot snel!

Ron & Ank
Antichic
Soetensteeg 1
3011GR
Rotterdam
06-52688464