Contact Us : 555222333

Vakantie sluiting en nieuwtjes juli -aug ‘21

View this email in your browser

Hallo Leukerd

Zo! We zijn lekker druk geweest de afgelopen weken en er zijn vele van jullie die alweer lekker zijn wezen genieten bij ons, nog steeds wel op 1,5 meter dus we konden we wel minder gasten ontvangen waardoor alles snel volgeboekt was.

Nou weten jullie waarschijnlijk wel dat personeel krijgen niet de makkelijkste opgave was, we hebben toch een heel leuk nieuw [jong] team neergezet die vol enthousiasme aan het werk zijn. 

Ank, ik zei de gek 😁, ben tegenwoordig de chef en ik mag wel zeggen ik heb tijdens de coronashit een perfecte leermeester gehad, Ron was streng maar daar pluk ik nu de vruchten van. Natuurlijk begonnen als sous-chef en nu al 1,5 jaar maakte ik alle gerechten voor het THUIS UIT ETEN alleen onder de hoogspanning van kijkende gasten was het wel even wat anders maar net zoals Pippi Langkous het ook altijd zei: ‘ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan!’ 

Na deze week gaan we dan ook heel hard genieten van een wel verdiende vakantie en gaan we 3 weken genieten van ons mooie kikkerlandje en even helemaal niks… woensdag 18 augustuszijn we er dan weer! 

Natuurlijk al hier te reserveren

Geniet van jullie vakantie dan doen wij dat ook ❤️

Ron& Ank

Antichic