Contact Us : 555222333

Team Antichic

Wie komt u tegen in Antichic?

Ron, Ank, Sean, Mikail, Sanne, Roos en Amber zijn het vaste team van restaurant Antichic. Samen willen we je een avond laten beleven vol met proeven, ruiken, voelen en beleven!   Ron

 

Ron – Ron is de storyteller en culinaire duizendpoot die zorgt voor verrassende smaaksensaties, zowel op het bord als in het glas. Ron zijn werkwijze om de gasten te verrassen is dat hij eerst de wijnen uitzoekt met Ank en daarna aan de hand van de seizoensprodukten de gerechten samenstelt met Sean

 

 

 

 

 

FullSizeRender-1

 

 

Ank – Alles achter de schermen word door Ank geregeld. Zij is coach,manager en zorgt voor de offertes, aanvragen van reserveringen en feesten. Ook acties en en communicatie zoals social media en het Antichic-blog is haar pakkie aan. Daarnaast is zij ook regelmatig op de werkvloer te vinden.

 

 

 

IMG_6803-1

 

Mikail –En onze kanjer, hij ademt Antichic en heeft in korte tijd de gasten veroverd met zijn unieke sympathieke manier van vertellen aan tafel.

 

 

 

 

 

 

Trouwens, we zijn zo eigenwijs om alleen een menu te serveren en geen à la carte gerechten. En natuurlijk houden we rekening met allergieën en speciale eetwensen.