Contact Us : 555222333

Over Antichic

Wij, Ron & Ank zijn Antichic begonnen in 2008 met het idee dat je als gast in een ontspannen Rotterdamsche sfeer een heerlijke culinaire avond kunt hebben!Proost!

Ron, Ank, Sean, Sanne en Mikail zijn het vaste team van restaurant  Antichic. Samen willen we je een avond laten beleven vol met proeven, ruiken, voelen en beleven!

Ron is de storyteller en culinaire duizendpoot die zorgt voor verrassende smaaksensaties, zowel op het bord als in het glas.

 

Sean kookt de sterren van de hemel in een heerlijk menu van 3, 4, 5 of 6 gangen. Natuurlijk kookt hij zoveel mogelijk biologisch, regionaal en alleen maar dagvers. Onze beroemde en beruchte pappardelle met bospaddenstoelen en truffel is een vast gerecht in ons menu. Trouwens, we zijn zo eigenwijs om alleen een menu te serveren en geen à la carte gerechten. En natuurlijk houden we rekening met allergieën en speciale eetwensen.

Alles achter de schermen word door Ank geregeld. Zij is coach, manager en zorgt voor de offertes, aanvragen van reserveringen en feesten. Ook acties en communicatie zoals social media en het Antichic-blog is haar pakkie aan. Ook is zij regelmatig te vinden op de werkvloer.

Mikail is de duizendpoot van Antichic, met zijn enthousiasme vertelt hij alle gerechten en qua wijnen is hij de rechterhand van Ron. Met recht een alleskunner.

Sanne is onze jongste collega maar zeker niet de minste in korte tijd heeft zij haar persoonlijke touch al aardig neer weten te zetten in Antichic.

We hopen je snel te zien bij Antichic!

Ron & Ank