Contact Us : 555222333

Offline of Online

Deze zomer hebben we heerlijk in Nederland doorgebracht, het was en is een fantastische zomer. We hebben veel nieuwe mensen leren kennen en tijdens de gesprekken komt dan de onvermijdelijke vraag: “Wat doen jullie voor de kost?” Dan is ons antwoord: “We hebben twee horecazaken”.

Na uitgebreide uitleg van hoe, wat en waar komt de vraag wie van ons waar staat en hoe vaak. Dan leg ik uit dat ik, buiten fysiek aanwezig zijn en meewerken, ook de administratie doe, trainingen verzorg en het personeel manage. En dat ik veel tijd besteed aan social media.

Mensen die af en toe eens een post op Facebook plaatsen probeer ik uit te leggen dat bedrijven online ook de connectie met hun (potentiële) gast moeten zoeken via Twitter en Facebook. Dat je actief moet inspelen op allerlei situaties en dat je niet alleen moet posten, maar ook moet reageren en de dialoog moet aangaan.

Volgens de goeroes doe je dat niet door bijvoorbeeld korting te geven, maar door authentiek en origineel te zijn. Acties moeten een doel hebben en natuurlijk moet je achteraf meten hoeveel succesvol ze zijn geweest. 

Dus op deze zonnige zomerse vrije dag op het strand zit ik me een partij creatief te wezen, mijn hersens te kraken onder het bedenken van een originele actie.
Uitgaan van onze eigen kracht.

De vakantie is net over …

Kraak kraak …..

Verlengen vakantiegevoel ….

JAAA!!! Got it!!!

Ank

Nieuwsgierig??

Lees hier alles over onze nieuwe actie!