Contact Us : 555222333

Koffie Koffie, Lekker Bakkie Koffie

 

Vandaag waren we bij Melief Bender in Rotterdam, daar was de uitreiking voor het Beste Bakkie Pleur van Rotterdam, de Ketelbinkie Koffie Trofee 2013. Onze andere zaak Lunchroom Cappucino Rotterdam is in de prijzen gevallen in de Categorie Koffiespeciaalzaak . We zijn super trots op al onze collega’s die elke dag met een glimlach voor dat zwarte goud zorgen.

In de zes categorieën zijn dit de winnaars:

Toeristische Attracties: De Pappegay
Hotels: Hilton Rotterdam
Horeca Algemeen: Wijnbar1nul8
Grand Cafe’s: NRC Café
Café/Brasserie : Melief Bender
Koffiespeciaalzaak : Lunchroom Cappucino Rotterdam en tevens tweede plaats overall.
Overall winnaar werd Melief Bender, super gefeliciteerd mensen!! 

Dit is de vijfde keer op rij dat Cappucino de Ketelbinkie Koffietrofee won, we wonnen hem al in 2009, 2010 en 2011. In 2012 kregen we de oeuvreprijs toegekend en nu dus de Koffietrofee voor beste koffiespeciaalzaak.

 

 

Koffie is hot {als het goed is}. Bij Cappucino drinken onze gasten het in alle soorten en maten, sterk, slap, zoet of ijskoud . Natuurlijk geserveerd met een glaasje water, een verse brownie en een slagroompje met beetje Irish cream. Voor een mooie prijs, geserveerd in een schone zaak, met een glimlach en dan ook nog snel ….

En toch gaat het blijkbaar vaak mis, er wordt heel veel geklaagd op het moment  door gasten, horecakenners en bloggers over wat er allemaal fout gaat in de horeca. Hoe leuk is het dan dat je gewoon heel hard kan roepen :

“Het Zwarte Goud, die heerlijke Koffie, wij serveren het aan je!!”

Veronique, Diana, Jeroen, Gino, Gio, Anouk, Candy, Remco, Thomas, Max, Mitchel, Mo, Esmee, Jennifer, Jordi en Jaqueline ….  SUPER GOED GEDAAN!!! IK BEN TROTS OP JULLIE !!