Contact Us : 555222333

En we gaan nog even door … THUIS UIT ETEN EN Culinair Wandelen vrijdag 26 en zaterdag 27 maart

View this email in your browser

Hallo

We gaan nog even door dat is het credo van deze week,

door met THUIS UIT ETEN
door met de culinaire wandelingen in de maand april 
door met creatief zijn
door met lekkere wijnen
door met niet klagen maar dragen 

De culinaire wandeling  5 gerechtjes bij 5 restaurants is zo’n succes dat we de hele maand april meedoen, hier kun je daar alles over lezen. 
Deze week in het THUIS UIT ETEN spartel verse kabeljauw en Doesburgse mosterd soep met heerlijke gerookte paling! 

Alle gerechten kunnen we vega-flexi-pescotariër-glutenvrij-lactosevrij-zoutloos-vetarm-koolhydraatrijk of arm aanpassen! 
 THUIS UIT ETEN 
vrijdag 26 en zaterdag 27 maart

Doesburgse mosterd soep met romige Stellendamse paling, spekkies en brioche broodje €12,50
*
 Peking pannenkoek [6stuks] met pulled chicken, zwarte bonensaus, crispy chickenskin en ingelegde komkommer €19,00
*
Kabeljauw filet in boterjus met smeuïge risotto met groene groente en mascarpone €19,50
*
Ossenhaas, super mals, cacio e pepe [kaas&peper] en portobello in risotto klein €12,50 groot€19,50
*
Pappardelle met truffel en bospaddestoelen [signature dish] regiano, parmaham, rucola €19,50 
extra ossenhaas plakjes €5,00
*
Sweet desire 3×2 heerlijke zoetigheden en 200 ml Banjuls dessertwijn met tonen van chocolade €15,00
*
Kaas plankje met 4 kazen en kletzenbrood €7,50Wijntip van de week is de Wente

Morning Fogg Chardonnay 
Mist uit de baai van San Francisco zorgt voor dauw over de druiven, een prachtige rijping en goudgele kleur, boter, appel, vanille, tropisch fruit en 12 maanden op hout gelegen en past bij alles uit de zee, pasta en risotto.

Soutern Hill Cabernet Sauvignon
de wijnranken staan allemaal op het oost/westen gericht,16 maanden hout, zwarte kers, rode pruim, cassis, mokka, en specerijen. Top bij roodvlees, pasta en gegrilde groente.

€16,50 p fles 
€82,50 p doos dus één fles gratisBestellen kan viadeze link of via Ank 0652688464
Afhalen vrijdag van 16:00-18:00 en zaterdag van 13:00-15:00

We hebben weer vol op nieuwe wijnen ben je benieuwd en wil je wijnen bestellen of proeven bel voor de mogelijkheden 🍷

Alles wat jullie afhalen staat in een minuut of 5-10 op tafel. De instructies zitten in een envelop in je tasje. Alles wat er erin en erop gaat zit er los bij dan heb je dezelfde kwaliteit als in Antichic. Via je telefoon kun je betalen met een tikkie maar cash of pin is ook geen probleem 🙏🏼