Contact Us : 555222333

Antichic het leukste Restaurant van Rotterdam?

Dit wist u natuurlijk al. De naam Antichic wordt steeds bekender in Rotterdam, nu zelfs zo bekend dat we tijdens de Horeca Relatiedagen zijn genomineerd voor de Verkiezing van het Leukste Restaurant van Rotterdam! De nominatie is leuk, maar nu willen we winnen ook!

Tot en met 25 november kunt u stemmen op het leukste restaurant van Rotterdam. Deze verkiezing wordt in alle Nederlandse gemeentes gehouden. Per gemeente komen er twee winnaars naar voren, deze restaurants gaan door naar de Provincie Ronde. Tijdens de Provincie Ronde is er weer een mogelijkheid om te stemmen van 28 november tot 8 december. De provincie-winnaars ontvangen tijdens de feestelijke Award Uitreiking op 17 december 2012 in het Steigenberger Kuhrhaus Hotel in Schevingen een unieke Restaurant Award en ook wordt daar de landelijke winnaar bekend gemaakt.

Leuk verhaal, maar waarom is het interessant voor u?
We willen u via deze weg vragen om op ons te stemmen voor deze verkiezing. Uiteraard willen wij winnen en door naar de volgende ronde, maar het is niet alleen vanuit eigen belang. Voor iedere stem die wordt uitgebracht betalen de sponsoren € 0,05 aan Pink Ribbon, u steunt met uw stem de strijd tegen borstkanker.

Daarnaast maakt u zelf ook kans op mooie prijzen! U maakt kant op een reis naar de Blue Lagoon in IJsland, een iPad of een Wellnessdag voor 2 personen.

Breng direct uw stem uit en maak kans op één van de prijzen!

Klik hier om uw stem uit te brengen!

Alvast heel erg bedankt en graag tot ziens!

Ank, Ron, Jeroen en Mo van Restaurant Antichic!