Team Antichic

Wie komt u tegen in Antichic?

Ron, Ank, Desmond, Merel en Mikail zijn het vaste team van restaurant Antichic. Samen willen we je een avond laten beleven vol met proeven, ruiken, voelen en beleven!   Ron

 

Ron – Ron is de storyteller en culinaire duizendpoot die zorgt voor verrassende smaaksensaties, zowel op het bord als in het glas. Ron zijn werkwijze om de gasten te verrassen is dat hij eerst de wijnen uitzoekt met Freddy en daarna aan de hand van de seizoensprodukten de gerechten samenstelt met Desmond.

 

 

 

 

 

FullSizeRender-1

 

 

Ank – Alles achter de schermen word door Ank geregeld. Zij is coach,manager en zorgt voor de offertes,aanvragen van reserveringen en feesten. Ook acties en en communicatie zoals social media en het Antichic-blog is haar pakkie aan. Daarnaast is zij ook regelmatig op de werkvloer te vinden.

 

 

 

 

Desmond Böhm

 

 

Desmond – Desmond kookt de sterren van de hemel in een heerlijk menu van 3, 4, 5 of 6 gangen. Natuurlijk kookt hij zoveel mogelijk biologisch, regionaal en alleen maar dagvers. Onze beroemde en beruchte pappardelle met bospaddenstoelen en truffel is een vast gerecht in ons menu.

 

 

 

 

image1-2

 

 

Merel – Is onze duizendpoot [en dochter] zij verteld vol enthousiasme alle gerechten aan tafel, tevens is ze de rechterhand van Ron met de wijnen.

 

 

 

 

IMG_6803-1

 

Mikail –En onze jongste kanjer, hij ademt Antichic en heeft in korte tijd de gasten veroverd met zijn unieke sympathieke manier van vertellen aan tafel.

 

 

 

 

 

 

Trouwens, we zijn zo eigenwijs om alleen een menu te serveren en geen à la carte gerechten. En natuurlijk houden we rekening met allergieën en speciale eetwensen.