Nieuwe Plannen

De heerlijke tijd van de open haard aan en de kachel een tandje hoger is nu echt aangebroken. Veel nieuwe plannen met Antichic.

  • Nieuwe gastheer Freddy van Dorst
  • Kerst 2014
  • Het GoodFoodBook van Topkoks voor Thuiskoks is uit
  • Actie met American Express in de maand november

Maak kennis met Freddy
Mo, onze chef, gaat ons helaas verlaten. Hij gaat iets heel anders doen, begeleiding van psychiatrische patiënten en we wensen hem hier veel succes en plezier mee. Dat betekent dat Desmond de rechterhand van Mo een plaatsje opschuift en wordt klaar gestoomd voor het échte werk. Uiteraard onder de bezielende begeleiding van Ron. Hierdoor ontstond er een plek voor een nieuwe topper en die hebben we gevonden in Freddy van Dorst! Freddy is een bekende horecatopper in Rotterdam en heeft in veel gerenommeerde restaurants gewerkt, Restaurant Fred, Allure en FG. Dit zijn niet de minste dus we verwachten veel van Freddy. Gastheer Freddy stelt zich graag aan jullie voor.

Speciale actie in november!
In de maand november is er een exclusieve actie met de American Express. Er zijn 250 Toprestaurants van Nederland uitgezocht waar wij er één van zijn! Een 4-gangen diner met aperitief voor 45 euro! Stiekem natuurlijk ook te reserveren voor onze gasten zonder American Express. Het enige wat je dan hoeft te doen is reserveren met vermelding van American Express.

GoodFoodbook
Het GoodFoodbook is weer uit, ook dit jaar weer steunen wij het goede doel, het World Food Program (WFP) van de Verenigde Naties. Voorheen werd dit boek uitgegeven onder de naam Topkoks voor Thuiskoks. De opbrengst gaat naar het schoolmaaltijdenprogramma in Malawi, een van de armste landen ter wereld. Het WFP zorgt ervoor dat kinderen daar op school een voedzame maaltijd krijgen. Yep, eten én onderwijs dus. Ron is naast o.a. Erik van Loo, Jonnie Boer en Ramon Beuk, één van de 11 topkoks die een fantastisch menu met recepten heeft gemaakt. Het boek kost 12,99 Een leuker en lekkerder kerstkadootje is er niet. Wij hebben er weer genoeg op voorraad. Natuurlijk signeert Ron het kookboek als je het meeneemt na je diner bij Antichic!

Kerst bij Antichic
Dan is het tijd voor feest! We gaan richting de Kerstdagen, we zijn dit jaar 24, 25 en 26 december geopend. En we pakken weer uit door met de lekkerste ingrediënten een top Kerstmenu samen te stellen. Wil je weten wat je precies kunt verwachten? Op onze website kun je onze Kerstplannen nalezen. Om te reserveren voor de Kerstdagen kun je mailen naar info@antichic.nl of bellen naar 010-4132925.

Tot ziens bij Antichic!

Ank, Ron, Desmond, Freddy, Rachel en Jeni
Team Antichic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *