Contact Us : 555222333

Geheim

shutterstock_96492581
Voor veel van onze vaste gasten was de restaurantweek ooit de eerste kennismaking met Antichic. Het was een leuke manier om kennis te maken met ons, door de jaren heen veranderde de insteek dus doen we al een tijdje niet meer mee met de restaurantsweken, ik heb er al eens een blog over geschreven.

Toch willen we je als vaste gast soms extra verwennen, zijn we blij dat jullie als ambassadeurs van Antichic voor de fantastische mond tot mondreclame zorgen! Dus gaan we bij je bij het diner met een extra gang verwennen. Gratis van ons omdat we zo blij met jullie zijn. Maar … Het is een geheim alleen voor jullie als vaste gast!
images-14

 

Dus boek je een tafel bij ons dan is de code: Geheim                                       Het geheim loopt tot en met 22 maart.

 

Wijn-SpijsWandeling

Wat niet geheim is, we zijn één van de 9 restaurants zijn die meedoen met de Wijn-Spijswandeling in Rotterdam op zondag 6 april. Gezellig samen of met je vrienden door Rotterdam wandelen en genieten van 9 restaurants die een heerlijk gerechtje en glaasje wijn presenteren. Je kunt de kaarten via deze link bestellen, ze kosten 59,50 p.p