Gastheer Freddy van Dorst

Ik ben Freddy, Team Antichic.jpg

31 jaar oud en een groot fan van wijn, spijs en het maken van mooie wijn spijs combinaties. Mijn opleiding heb ik gevolgd op het Zadkine hier in Rotterdam. Ook ben ik in de leer geweest bij Betty Koster in Amsterdam en ben ik officieel fromager. Ik ben mijn carrière begonnen in het Bilderberg Park Hotel en heb daarna gewerkt in mooie bedrijven zoals restaurant Fred, restaurant Allure en FG restaurant. Nu begin ik aan een nieuw avontuur in Antichic.

Ik heb gekozen voor Antichic omdat ik het fijn vind om met mensen te werken die enthousiasme hebben in het vak en passie voor hun producten. Ik denk dat ik dat bij Ank en Ron gevonden heb. Ik weet zeker dat ik met deze twee horeca toppers restaurant Antichic een ervaring maak om niet snel te vergeten.

Team Antichic.jpg

Mijn mooiste wijn spijs combinatie is een combinatie met kaas ( natuurlijk). Het is de kaas St. Felicien. Een rauwemelks koemelk kaasje. Fris fruitig van smaak en een lepel kaas die smelt op de tong! Daarbij schenk je de wijn Massandra Black Doctor uit de Oekraïne gemaakt van inheemse druiven als ekim kara, captin kara en kethessia. Een lepel van de frisse crème in combinatie met de smaak van zwarte bessen en rozijn van de wijn maakt een combinatie die je nooit meer vergeet, tonen van honing en walnoot met een stroperige structuur in je mond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *